Werken bij Quartier

werken-bij-quartier

HR-Verantwoordelijke

Op zoek naar dat tikkeltje meer? Zin in een afwisselende functie in een ambitieuze en familiale onderneming? Je komt terecht in een bedrijf dat samen met zijn medewerkers slechts 1 richting kent: die van de vooruitgang!

Ploegchef HVAC & Sanitair

Als ploegchef sta je in voor de montage van technische installaties en stuur je een team van een tweetal medewerkers aan. Je zet de plannen om in een kwaliteitsvolle installatie.

Projectleider

Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: - bewaking van planning en budget - de organisatie van de studie en de uitvoering - de dagelijkse contacten met klanten, leveranciers en de tekenaar. - het financiële resultaat van het project - leiding geven aan werfleiders, ploegbazen en monteurs Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan. Dit alles gebeurt in samenspraak met je hiërarchische verantwoordelijke.

Technieker airco

Je staat in voor onderhoud, herstellingen en depannages van airco installaties of warmtepompen.

Technieker verwarming/san

Onderhoud en depannages van verwamings-, koel- en sanitaire installaties, voornamelijk bij particulieren, industriële installaties en bouwmaatschappijen.