Werken bij Quartier

werken-bij-quartier

Ploegchef HVAC & Sanitair

WIJ zoeken JOU! Look no further, bij ons vind je wat je zoekt! Quartier is een referentie in sanitair en HVAC en dat is dankzij ons sterk team. Wat doet een ploegchef in #teamQuartier: Je bent verantwoordelijk voor (het goede verloop van) de montage van technische installaties van onze projecten. Je stuurt een team aan van 1 à 2 monteurs, afhankelijk welk werk er op de planning staat. Je staat in nauw contact met de projectleiders, die de plannen aanleveren voor uitvoering; deze zet jij probleemloos om in een kwaliteitsvolle installatie.

Projectleider

WIJ zoeken JOU! Look no further, bij ons vind je wat je zoekt! Quartier is een referentie in sanitair en HVAC en dat is dankzij ons sterk team. Wat doet een projectleider in #teamQuartier: Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van onze projecten, dit van A tot Z. Samen met een team ervaren collega's ga je aan de slag om de klantenvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Doorheen het volledige project slaag je erin een goede communicatie te onderhouden en een relatie op te bouwen met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met interne diensten (calculatie en de technisch tekenaar) en houdt daarbij niet alleen de klant(vraag), maar ook de planning en het budget in het oog. Je staat in voor de rechtstreekse aansturing van interne ploegen (via ploegbazen) die ter plaatse zorgen voor de uitvoering van het project. Als projectleider ben je regelmatig te vinden op de werf om de werken op te volgen en eventuele vragen/problemen van de monteurs of onderaannemers te beantwoorden.

Technieker verwarming/sanitair

WIJ zoeken JOU! Look no further, bij ons vind je wat je zoekt! Quartier is een referentie in sanitair en HVAC en dat is dankzij ons sterk team. Wat doet een technieker verwarming/sanitair in #teamQuartier: Als technieker verwarming en sanitair sta je in voor zowel het onderhoud, herstellingen als depannages. Rond 7u - 7u30 vertrek je met een volledig uitgerust dienstvoertuig richting je eerste klant. Er worden zo'n 5 - 6 interventies per dag ingepland, dringende interventies kunnen ervoor zorgen dat dit aantal eens afwijkt. De planning wordt steeds vanuit ons kantoor opgemaakt en ontvang je digitaal op je werktablet. Je staat zelf in voor een correcte opvolging. Bij elke interventie zorg jij voor een kwalitatieve oplossing, het aftekenen van de werkbon en bied je onze klanten een duidelijk antwoord op hun vraag. Een duidelijk feedback naar zowel de klant als jouw collega's zorgen voor een goede, transparante communicatie, wat op zijn beurt zorgt voor een heel aangename werksfeer en klimaat. Na de werkdag rij je, indien nodig, terug naar het magazijn om extra materiaal op te halen/af te leveren.

Technieker airco

WIJ zoeken JOU! Look no further, bij ons vind je wat je zoekt! Quartier is een referentie in sanitair en HVAC en dat is dankzij ons sterk team. Wat doet een koeltechnieker in #teamQuartier: Je staat in voor onderhoud, herstellingen en depannages van airco installaties of warmtepompen.