Werken bij Quartier

werken-bij-quartier

Technisch tekenaar

Als technisch tekenaar ondersteun je de projectleiders bij de uitwerking van HVAC/SAN systemen en installaties op residentieel - industrieel niveau. Je tekent de plannen uit met behulp van AutoCAD en StabiCAD. Je denkt mee met de projectleiders en monteurs bij het vorm geven van de projecten. Je staat daarbij in voor: * uitwerken van principeschema's * uitwerken van plannen van nieuwe installaties * opstellen van stuklijsten * Opmaken van as builtplannen * nodige assistentie aan de projectleider tijdens het volledige verloop van het project Dit alles gebeurt in samenspraak met de desbetreffende projectleider.

Monteur airco

Als monteur airco monteur bouw je de vooropgestelde installatie op. Met het nieuwste gereedschap bouw je de droominstallatie van morgen...

Projectleider

Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: - bewaking van planning en budget - de organisatie van de studie en de uitvoering - de dagelijkse contacten met klanten, leveranciers en de tekenaar. - het financiële resultaat van het project - leiding geven aan werfleiders, ploegbazen en monteurs Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan. Dit alles gebeurt in samenspraak met je hiërarchische verantwoordelijke.

Technieker airco

Onderhoud en depannages van aircoinstallaties, voornamelijk bij particulieren, industriële installaties en bouwmaatschappijen.

Technieker verwarming/san

Onderhoud en depannages van verwamings-, koel- en sanitaire installaties, voornamelijk bij particulieren, industriële installaties en bouwmaatschappijen.

Ploegchef HVAC & Sanitair

Als ploegbaas ben je verantwoordelijk voor één of meerdere monteurs. Je zet de plannen om in een kwaliteitsvolle installatie. Je bent het aanspreekpunt voor de projectleider op de werf.

Monteur HVAC/sanitair

Als monteur HVAC/sanitair bouw je de vooropgestelde installatie in samenspraak met de ploegchef op. Met het nieuwste gereedschap bouw je de droominstallatie van morgen...