Nieuws

nieuws

Nieuwbouw

03/05/2018

Quartier gaat bouwen! Door de sterke groei van Quartier wordt het bedrijfspand te Heule te klein.

De nieuwe bedrijfsgebouwen worden opgetrokken op een terrein van 13.000 m² in het bedrijvenpark van Kortrijk-Noord.

Vanuit de nieuwe vestiging in Kuurne zullen vanaf midden 2019 meer dan 70 mensen instaan voor de installatie en service van de HVAC-installaties. Verwacht wordt dat de eerste werkzaamheden zullen starten mei 2018.
Hieronder kan u alvast een eerste preview zien van het ontworpen gebouw.

Nieuwbouw

Kantoorgebouw Melle

24/11/2017
Quartier is gecontracteerd voor de HVAC en het sanitair van deze uitzonderlijke reconversie van een statige herenwoning tot een kantoorgebouw, bestaande uit 3 kantoorruimtes en 1 duplex appartement.
De bestaande herenwoning wordt omsloten door een nieuwe constructie, die er als een schijnbaar zwevend balkvolume één eenheid mee vormt. Het nieuwe kantoorgebouw wordt een moderne, hedendaagse werkplek waarbij alle authentieke en charmante elementen van het bestaande gebouw behouden blijven.
Daarnaast zal het door zijn architecturale vormgeving een heel zichtbaar en typerend herkenningspunt vormen voor de wijde omgeving.
Architectenburo CAAN staat in voor dit prachtig ontwerp, studiebureau BM Engineering voor de studie van de technieken.
We danken de bouwheer voor het gestelde vertrouwen!
Kantoorgebouw Melle

Kortrijk Koerse 2017

18/08/2017
Ook dit jaar was Quartier opnieuw aanwezig op Kortrijk Koerse. Zoals het een grote koers betaamt, mochten we ook hier een voorafgaande karavaan bewonderen: de Quartier karavaan! Geniet van de beelden!